Μετά την μεγάλη ανανέωση του εξοπλισμού μας, δημιουργίσαμε ένα καινούριο εργαστήριο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές, προκειμένου να εκτελέσουμε κάθε σας παραγγελία σε κλασσιικά και όχι μόνο ζυμαρικά. Ο άψογος συνδυασμός της ποιοτηκής πρώτης ύλης μας που αποτελεί την βάση της παραγωγής μας και της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο φέρνει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα στο πιάτο σας. Σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές μας, εμείς προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, κρατώντας πάντα σταθερές τις τιμές μας.

Τα σπιτικά ζυμαρικά παράγονται από απλά υλικά!

Η σωστή επιλογή της πρώτης ύλης αποτελεί το πρώτο σημαντικό κριτήριο διαμόρφωσης ενός καλού ποιοτικά τελικού προϊόντος. Το σιτάρι ως το βασικότερο υλικό της παραγωγής μας, προέρχεται από έναν από τους καλύτερους σιτοβολώνες του κόσμου. Κατά την παραλαβή του σίτου, γίνεται εργαστηριακή εξέταση του κάθε φορτίου και εφόσον εγκριθεί ως κατάλληλο προς παραλαβή, γίνεται η ταξινόμησή του. Έπειτα το γάλα που προέρχεται από ντόπιους παραγωγούς παστεριώνεται και ελέγχεται για την καταλληλότητά του. Έτσι χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικού είναι ικανά με την κατάλληλη συνταγή να μας δώσουν ένα από τα πιο υγιεινά και δημοφιλή τρόφιμα.

Όμως δεν είναι τόσο απλό! Όπως όλες οι παραγωγικές διαδικασίες, έτσι και αυτή έχει τα δικά της μυστικά, τα οποία μαθαίνεις με το πέρασμα του χρόνου. Η δεύτερη γενιά και η συνέχεια της επιχείρησής μας μεγάλωσε μαθαίνοντας αυτά τα μυστικά. Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία, βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας για να σας προσφέρουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η δική μας χαρά είναι να βλέπουμε την ευχαρίστησή σας από τα προϊόντα μας

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια